На што мислат мажите додека мастурбираат

Според последните истражувања откриваме на што мислат мажите додека мастурбираат.

Во рамките на анкетата спроведена во Канада, која вклучувала 1516 мажи на просечна возраст од 30 години, им било поставено прашање, што е тоа што ги пали, што мислат додека мастурбираат. Истражувачките лидери ги споделија одговорите за жал има некои кои имаат и болни умови на пример 2,3% од учесниците , одговориле дека се палат додека гледаат животни, 15,9% од испитаниците замислуваат како уринираат врз партнерката или имаат секс со проститутка. Но во продолжение ние ви ги преставуваме најчестите мисли што ги имаат мажите додека мастурбираат.

мастурбира

Топ 10:

84,5 % –  секс со две жени

82% – да гледаат две жени како имаат секс

82% – секс на необично место пример во тоалет во авион

64 , 5% – анален секс

63%- гледање жена како мастурбираа

60%- сексуална доминација над жената

75%- секс со повеќе од три жени

72% -секс со непозната жена

57% -секс со помлада жена

53%- да имаат сексуална доминација со непозната жена

Добро првите 10 места и не се изненадувачки, но некои од резултатие се се многу зачудувачки. На пример, дури 48 проценти од мажите сакаат секс во јавен превоз, а 30 проценти мечтаат да бидат силувани од жени. Ги има и такви скоро 9% што сaкаат нивната партнерка да уринира за време на сексот.

мастурбира

Сподели го ова преку:
  • 11
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!