Му прати слика од хотелката соба, а тој побара развод

Му прати слика на сопругот од хотелската соба, а тој и побара развод.

Оваа жена заминала на службено патување, а нејзиниот сопруг останал дома. За да му докаже дека и недостига, решила да му испрати секси фотографии од нејзе пред спиење. Но, нејзиниот сопруг наместо да се израдувал побарал развод, бидејќи дознал дека го изневерува, погледнете ги сликите и дознајте како ја открил:

сопруга

сопруга

сопруга

Како што можете да приметите, ја откриле чизмите,затоа внимавајте какви фотографии правите, ако веќе изневерувате.

сопруга

 

Сподели го ова преку:
  • 31
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!