Милионер случајно се оженил со неговата внука

После три години брак, сопругата на 68 годишниот милионер, открила дека тој и е биолошки дедо.

старец милионер

24 годишната сопруга на милионерот од Флорида, случајно дознала дека тој и е дедо откако ги разгледала неговите семејни албуми. Открила дека нејзниот татко е најстар син на нејзниот сопруг. Милионерот откако се развел од сопругата, изгубил секаков контакт со неа и неговиот син. А неговата сопруга исто така никогаш и не растела, со нејзниот татко, откако мајка и останала бремена татко и ги напуштил.

старец милионер

Парот се запознал на интернет страна. 68 годишниот милионер освоил лото и сакал крајот на својот живот, да го помине со убава и млада девојка покрај себе.

Иако ја откриле оваа шокантна вистина, парот сепак решил да остане заедно. Е сега дали оваа девојка ќе има улога на сопруга или внука, незнаеме.

Сподели го ова преку:
  • 84
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk