Машина која пере, суши и дипли алишта

На многу жени желбата ќе им стане реалност. Ова чудо од машина ќе се најде во продажба од 2018 година.

машина

Оваа машина ќе го олесни и онака секојдневниот и брз живот. Во Сан Франциско измислија машина која сама пере, суши и дипли алишта. Треба само максимум да ставите 15 алишта и за неколку минути имате чисти здиплени алишта кои треба само да ги ставите во гардероберот. Овој изум веќе го имаат нарачано неколку луѓе, а официјално ќе биде достапен во 2018 година. Цената на FoldiMate машината е 700 до 850 долари. Но како и да е ова е одлична инвестиција со која ќе заштедите време.

FoldiMate

Како работи FoldiMate машината?
Сето ова се постигнува благодарение на транспортниот појас и на роботниот манипулатор. Вашата облека ќе се врие со врела вода, а ќе ја складира посебна робот рака. Можете и да додадете капсула за да алиштата ви мирисаат убаво.
Во видеото можете убаво да погледнете како работи ова чудо од машина:

Сподели го ова преку:
  • 16
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!