Мајката која се сликаше со 20.000 пчели го изгуби своето бебе

Сите ја паметиме преубавата фотосесија на мајката со 20.000 пчели, но таа го изгуби бебето.

пчели

На, Емили ова и беше четврта бременост и последна. Таа е девојка со многу спонтани абортуси. Знаела дека ова ќе и биде последна бременост, па поради тоа решила да направи преубава фотосесија. Таа е пчелар и жена која верува дека пчелите се прекрасни инсекти.

„Сакав, да ја одбележам мојата последна бременост, со преубава фотосесија, знам дека многу може и ќе ме критикуваат“ велеше Емили за време на сликањето.

пчели

Таа се сликаше со 20.000 пчели на нејзиниот бел фустан, веднаш овие слики станаа хит на интернет.Елими за време на сликањето се грижела пчелите да бидат задоволни, за да не ја гризнат и повредат неа и бебето. Таа разговарала и со доктори како ова е безбедно за неа и бебето.

Емили требаше да се породи викендов, но добила болки шест дена порано. Таа знаела дека нешто не е во ред со бебето, дека веќе неколку дена не го чувствувала во стомакот. За жал, тоа било вистина таа родила мртво машко бебе. Таа била скршена од болка и направиле фотографии, со своето мртво бебе кое никогаш не пристигнало дома.

пчели

„Господ, го врати нашиот син на небото да биде таму пчелар“ напишала Емили.

Се уште не се знае причината за смртта на бебето, а Емили се надева дека докторите ќе откријат.

пчели

Луѓето што од цел свет, уште тогаш ја предупредуваа за фотографиите со пчелите, се сожалуваат со нејзината загуба и тага. Тажно е да го изгубите своето бебе баш неколку дена пред да почне со живот, беа само дел од коментарите.

пчели
На родителите им дозволиле да бидат еден ден со своето бебе и ги сликале неговите ноџиња
Сподели го ова преку:
  • 56
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!