Мајка уапсена откако го снимила своето дете како јаде зачинета храна

Една мајка е уапсена, откако го снимила своето дете како јаде зачинета храна и луѓето тврдат дека ова е злоставување на детето.

Мајка е уапсена откако и дозволила на својата ќерка да проба васаби (јапонски сос од васаби со интезивен вкус). Да, навистина ова може да ви се случи ако живеете во Америка и ова го снимате ќе ве уапсат за злоупотреба на детето.

Можеби, малку е претерано за ова да се оди во затвор и да се нарече злоупотреба на дете, бидејќи низ светот има многу посериозни злоупотреби на деца и никој не реагира. Дека на дете не треба да му давате нешто што е со интезивен вкус, луто, зачинето, да бидејќи нивните непца се се уште нежни и нивниот стомак не поднесува ваква храна. Особено, не е во ред да му давате нешто што вашето дете го тера на плачење и не му воопшто вкусно, а вам тоа ви е премногу смешно.

Многу родители под видеото, коментираа дека ова за нив е злоупотреба на детето и не е дозволиво, дека е правилна одлуката мајката да биде уапсена и да одговара.

Сепак очекуваме и ваше размислување и ваш став? А предходно погледнето го видеото:

Сподели го ова преку:
  • 29
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk