Каква личност сте вие? Решете го овој тест и дознајте нешто повеќе за вас

Тибетски тест, кој ќе покаже каква личност сте, а се состои од три прашања, може многу да дознаете за себе и да се изненадите.

Тибетски тест, кој ќе откриете каква личност сте, кои се вашите приоритети, а резултатите може и да ве замислат. Тестот е забавен, нема точни и неточни одговори, а многумина тврдат дека желбата им се остварила.

Пред да почнете да го решавате тестот замислете си желба. При решавање на тестот бидете искрени и не лажете. Умот е како падобран, најдобро функционира кога е отворен.
Тестот има три прашања и решавајте го по ред.

Земете пенкало и хартија и запишувајте ги одговорите. Обично првата работа која ќе ви падне на памет, најчесто е најдобар одговор. Замислете желба, откако ќе одговорите на сите три прашања на крајот запишете го вашиот омилен број и ден.

Прво прашање:

Подредете ги по редослед животните од тие што ви се најомилени до оние кои ви се помалку омилени : крава, коњ, овца, тигар и прасе.

Второ прашање:

Напишете по еден збор кој ве асоцира на овие животни : куче, мачка, глушец, кафе и море.

Трето прашање:

Сетете се на луѓето што ви значат и како може да ги поврзате со некој од следниве бои. Секоја боја треба да биде една личност, не ги повторувајте: жолта, портокалова, црвена, бела и зелена.

Решение:

Првото прашање:

 се приоритетите во вашиот живот : кравата ја означува кариерата, тигар – гордост, овца – љубов, коњ – семејство, а прасето – пари.

Второто прашање:
Кучето ве опишува вас, мачката го опишува вашиот партнер, а глушецот вашиот непријател. Кафето го опишува вашиот љубовен живот, додека пак морето, начинот на вашето живеење.

Третото прашање:

  • Жолта – некој кој никој нема да го заборавите.
  • Портокалова – некој кој ви е вистински пријател.
  • Црвена – некој кој навистина го сакате.
  • Бела- вашата сродна душа.
  • Зелена – личност која ќе ја паметите до крајот на животот.

Тестот се надеваме дека ви беше доста интересен, авторот на тестот вели дека желбата ќе ви се исполни, ако овој тест го споделите со онолку број на личности, во однос, со вашиот омилен број кој го запишавте, а желбата ќе ви се исполни на денот што го запишавте како ваш омилен ден.

Сподели го ова преку:
  • 23
  • 1
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!