Јапонците направиле Hello Kitty воз кој целосно е украсен во духот на цртаниот лик

Јапонците повторно одлучиле да го направат својот јавен превоз позабавен од порано, па затоа наскоро на својата задача ќе одговори Hello Kitty, најновиот брз воз, кој во потполност е изграден и украсен во духот на цртаниот лик.

Брзиот воз Hello Kitty во Јапонија

Како што најавуваат јапоснките он-лајн медиуми, Hello Kitty возот ќе ја врши својата задача, односно, ќе се сообраќа од Осака до Фукуока.

Возот го изгради јапонската компанија „West Japan Railway CO.“ која се надева дека со оваа иновација и креација, ќе допринесе за поголем развиток на локалниот туризам во Јапонија.

Внатрешниот изглед на Hello Kitty возот во Јапонија

Внатрешниот изглед на Hello Kitty возот во Јапонија

Внатрешниот изглед на Hello Kitty возот во Јапонија

Сподели го ова преку:
  • 20
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!