Ја откажала венчавката бидејќи вереникот гледал порно филмови

Поради порно филмови, ја откажала својата венчавка, неможела да биде со човек кој гледа такви болни работи.

Клер Далтон (21) од Соединетите Американски Држави ја заврши четиригодишната врска откако пронајде „болни“ порно филмови, во мобилниот на својот вереник. За работите да бидат уште полоши, тие требаа да се венчаат за една недела. Оваа девојка, која се претставува како голем верник, неможела да помине низ ова да дозволи нејзиниот иден сопруг да гледа вакви работи.

порно

На својот блог таа ја раскажала приказната, како го земала мобилниот на својот вереник да провери кога затвара локална продавница, а потоа видела три збора на неговиот пребарувач кој ја промени целата нејзина перспектива.

„Излегов од тој прозорец, а потоа видов и други болни идеи за тоа како треба да изгледа една жена, ми се згади, никогаш не сум се чувствувала поодвратно.“

Кога се соочила со својот вереник, тој прво негирал и кажал дека брат му го земал неговиот мобилен, дека имал некој проблем. Но, на крај ја признал вистината, а тоа дека сака да гледа порно филмови.

порно

“Цврсто решив да ја откажам венчавката, бидејќи човекот што седеше пред мене одеднаш стана непознат за мене“ го напишала ова на Facebook страната  “Love What Matters”, проследена со речиси осум милиони корисници.

Иако таа се преставила како жртва, добила многу негативни коментари: „Тој гледал порно, таа откажува венчавка, еден од нив е луд, ама не е он“, „Гледањето порнографија, еднаш, два пати неделно може да ве направи зависник, денес испив чаша вино, дали тоа значи дека треба да се лечам од алкохолизам?“

Но, добила и позитивни коментари од луѓе кои ја подржуваат во нејзината одлука „ Ајде да бидеме реални, ако не се согласува со ова, па подобро што ја откажала венчавката, отколку да живее во лажен свет“

Сподели го ова преку:
  • 23
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!