Го оставила својот дечко кога дознала дека нема вистинско Порше

Го оставила својот дечко кога дознала дека нема вистинско Порше,туку дека има лажна кинеска копија.
порше

Неодамна, еден дечко успеал да си фати девојка, на забава. Бидејќи, мислела дека е успешен бизнисмен кој возел Porsche Cayenne. Врската по неколку недели, резултирала со сексуален однос. Таа, почнала секаде да се гордее со својот дечко, колку е богат и успешен и дека вози скапа кола. Но, за жал и рекле дека нејзиниот дечко воопшто не е богат и дека не вози скапа кола, туку кинеска копија Zoyte. Но, она не го прашала, а он па не и кажал….

Zoyte, кинеска копија од Cayenne, чини околу 150.000 Yuana, додека оригиналот е околу 1.500.000 Yuana, што е само десетина пати поскапо.

порше

Наводно, тие се сретнале на една забава, иако мислела дека е многу непривлечен и грд. За време на разговорот, таа дознала дека живееле близу еден до друг и го замолилеа да ја однесе до дома. Кога го видела “Cayenne”, таа се предомислила и се согласила да одат на состанок.

порше

Таа призна дека бил вистински џентламен и се однесувал добро кон неа, но ја излажал и скрил еден детаљ, залепил оргинален знак од Порше на место такде што ја пишува неговата вистинска марка на кола Zoyte.

порше

Љубовта е слепа, очигледно!

Сподели го ова преку:
  • 74
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk