Генијални изуми

Ви преставуваме неколку генијални изуми, кои ни го олеснуваат животот.

чешма

Чешма од која може да пијат и луѓе и вашите миленичиња.

скали

Најгенијалниот топоган на светот.

штикли

Додаток за вашите штикли, со кој ќе можете да отиде и по трева.

мастики

Генијален изум, колку пати сте немале каде да ја фрлите мастиката?

чешма за деца

Додаток на вашата чешма, со што ќе овозможите да ја користат и вашите деца.

чаша со чај

Шолја каде што може да го ставите вашиот филтер чај.

корпа за пазарење

Количка во маркет, која ги знае цената на сите производи. Сега ќе знаете уште пред да одите на каса дали имате доволно пари за сите производи.

ресторан

Веќе не мора да го викате келнерот, само притиснете го копчето и келнерот ќе дојде сам за нарачка или за сметка.

бакшиш

Апаратче за бакшиш на калнерот, кога немате ситно.

Сподели го ова преку:
  • 12
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!