Политичар си ја оставил сопругата, бидејќи имала пресекси фотографии

Политичар си ја оставил сопругата, бидејќи имала пресекси фотографии на Instagram.

Украинскиот политичар, Александар Политуха ја оставил својата сопруга и својот син, бидеќи се плашел, дека сопругата ќе му ја уништи кариерата. Неговата сопруга, Алена, навистина има премногу провокативни фотографии на својот Instagram профил и ја следат повеќе од 200.000 обожаватели.

Како што пишуваат локалните медиуми, Александар едноставно излегол на прошетка и никогаш не се вратил дома. Наскоро добила документи за развод и рекол дека не е задоволен од нејзиното однесување и преставување во јавноста. Погледнете ги нејзините фотографии и сами заклучете, дали би ја оставиле оваа жена за успешна локална политика. 

жена политичар
жена политичар
жена политичар
жена политичар
жена политичар
жена политичар

Сподели го ова преку:
  • 12
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!