Мурал на Smug во Глазгов

Ова фотореалистично дело – Мурал, на уличниот уметник Сем Бејтс или познат како „Smug“ се појави во Глазгов.

Претставува еден дел од големиот проект во Глазгов на темата „Дивиот свет“ кој започна во 2008 година.

Мурал на Смаг во Глазгов

Мурал на Смаг во Глазгов

Сподели го ова преку:
  • 1
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk