Најзгодниот забар на светот

Бразилецот Kadu Giacomini, со својата убавина ја доби титулата за најзгоден забар на светот.

забар

Факултет завршил на Универзитетот Maimonides, во Аргентина.  Првата работа како забар ја имал во Лос Анџелс, Америка. Овој згоден забар, освен својата примарна професија се занимава и со моделство. Во продолжение уживајте во фотографиите од овој сладок дечко:

забар

забар

забар

 Kadu Giacomini

 Kadu Giacomini

 Kadu Giacomini

 Kadu Giacomini

Сподели го ова преку:
  • 34
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!