Најубавиот професор по математика

Неговото име е Пјетро Босели, а тој е професор по математика кој во ниту едно училиште нема да биде незабележан.

професор математика

Овој секси наставник, ќе ги натера и анти талентите да почнат да ја сакаат маетматиката. Што е причината? Пјетро е најсексиот математичар од Велика Британија.

И сето ова започнало кога една негова ученичка неговото име го напишала на Google и открила дека нејзиниот наставник е и модел.

професор математика

Тој учествувал на модната ревија на Армани, а бил дел и од модните кампањи на Abercrombie & Fitch, а ако знаете да соберете 2 и 2 сигурно заклучивте дека наставникот е презгоден!

професор математика

професор математика

професор математика

професор математика

професор математика

Сподели го ова преку:
  • 3
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!