Лилиана Енао – Бизнис плавуша од Колумбија

Лилиана Енао е колумбиски модел, ТВ-водителка и студент по бизнис администрација.

Лилиана Енао - Колумбиски Супер-Модел

Лилиана деловната администрација, во комбинација со моделинг и претприемништво, ја гледа како успех и среќа.

Лилиана Енао - Колумбиски Супер-Модел

Благодарение на одличната фигура и прекрасното лице, Лилиана неколку пати се најде на насловните страници на сите списанија во Колумбија, Мексико, Панама и пошироко. Таа истакнува дека нејзиниот талент и посветеност ја доведоа до настапите во телевизиските програми, со што ги зајакна нејзиното име и кариерата.

Кога станува збор за луѓето околу неа, Енао вели дека секогаш ги избира врз основа на карактер, харизма и личност.

Сподели го ова преку:
  • 5
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!