Да видиме колку ви оди математика

Да видиме колку ви оди математика, интересна загатка за вас.

Недела попладне е идеално време за загатки. За вас, имаме интересна загатка да ве тестираме колку ви оди математика. Навидум е лесна, но сепак…

Ваша задача е да го погодите последниот збир, врз основа на претходните збирови на сликата?

Ги очекуваме вашите коментари.

загатка

Сподели го ова преку:
  • 24
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk