Бремена жена се слика селфи, но син и ја направи позната

Сето ова би било обична фотографија на бремена жена, ако го немаше синот во кадар.

Ако сте бремена или веќе мајка, тогаш можете да ја разберете желбата на бремените жени да го фотографираат својот стомак секој месец од бременоста. Некои се сликаат и почесто. Истата приказна е и со 28 годишната Џорџија Шорт која го чека своето второ дете.

Мајката на ова момче, реши да направи селфи, но баш во тој момент нејзиниот син се појавува во кадар и оваа фотографија стана хит на интернет.

Џорџија е бремена веќе 30 недели, застанала пред огледало и сакала да го слика својот стомак и да го прати на своите пријателки. Таа на сликата не видела ништо чудно се додека не почнале да и пишуваат коментари нејзините пријателки.

„Што всушност ти сакаш нас да ни покажеш?“

мајка фото

Кога ќе ја погледнете убаво, фотографијата ќе сфатите дека се гледа ногата на малотото детенце, но на фотогафијата изгледа како мајката да има пенис.После ова таа решила фотографијата да ја објави на своите социјални мрежи и денес е хит на интернет.

Сподели го ова преку:
  • 13
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!