Вашиот автомобил од соништата ве чека во Дубаи

Вашиот омилен автомобил од соништата ве чека во гаража Дубаи.

Постои една земја во светот што е многу богата и се вика Дубаи. Таму сопствениците на автомобили, ги оставаат своите автомобили на улица, во гаража, кога ќе им здосадат. По се изгледа таму луѓето, не се свесни дека некои луѓе во светот сонуваат да ги возат тие автомобили.

Во галеријата подоле ќе погледнете автомобили, кои фатиле прашина од стоење, никој не ги вози, бидејќи на тие луѓе веќе им поминал меракот за тој автомобил, па со задоволство си купиле некоја нова и подобра кола.

кола

кола

Сподели го ова преку:
  • 3
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!