Лудото дрифтање со BMW M4 на улиците во Москва

Погледнете го ова видео на лудиот возач со BMW М4 на улицице низ Москва. Членот на тјунинг клубот „RS618“ навистина има страшно добар осет за дрифт!

Но, многумина често забораваат дека не се сами на улиците, не ги почитуваат прописите и сметаат дека нивното педигре и полниот паричник се доволни да избегнуваат проблеми со полицијата.

BMW M4 - Readme.mk

Еден тип од таквата сорта на луѓе е главниот актер на ова видео. Имено, тој смета дека улиците во Москва се неговото омилено место за забава, така што, притоа ги загрозува сите останати учесници во сообраќајот.

Ако го занемариме фактот дека целата акција се одвива во реални и многу опасни услови, мораме да признаеме дека модифицираниот BMW M4 си ги извршува сите задачи маестрално, а и возачот има одличен осет за добар дрифт.

 
Се разбира, не се обидувајте и вие ова да го направите, особено по нашите градски улици.

Сподели го ова преку:
  • 14
  •  
  •  
  •  

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

грешка: Содржината е заклучена!