Audi R8 V10 со 610 коњи на снег

Запознајте го Audi R8 , зимскиот војник.

Го најдовме автомобилот за зима. Има погон на сите четири тркала. Тоа е малиот Audi R8 со само 610 коњи, спуштен до подот. Оваа убавина заслужува да се вози и на снег, а не да седи на топло во вашите гаражи. Ова прекрасно видео доаѓа од екипата на carthrottle.com, а сопственик на снимката е одличниот  Auditography кој мора да го следите на Youtube.

Сподели го ова преку:
  • 43
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk