22 годишна порно ѕвезда стана студент на Правен Факултет

22 годишна порно ѕвезда станала студент на Правен Факултет, која изјави дека била проститука но тие денови се поминати.

Актерката во филмовите за возрасни, Беле Нокс, зборува за нејзиното самоубиствено минато и за финансиските проблеми, како и за новиот почеток na Правниот факултет во Њујорк. Детали за проблематичниот живот на порно актерка, чие вистинско име е Мириам Викс, неодамна беше објавенo во автобиографската драма “Од правецот А до ХХХ”. Таа морала да снима, филмови за возрасни за да може да си го плати школувањето. Таа својата кариера ја започнала на 18 години. Објаснува дека кариерата како порно актерка и донеле многу лузни во животот.

порно

„Ми велеа, не е страшно да се има секс пред камера, а јас се чувствувам како проститутка, но сепак тие денови се позади мене“ изјави таа.

Нокс била воспитана и растела во строго католичко семејство, па нејзните родители кога дознале со што се занимава, се откажале од неа, а денес па и се најголема поддршка.

Беле се сеќава на своето прво искуство во порнографијата. Тоа беше насилна сцена во која орално го задоволувала нејзиниот актер колега. Таа вели дека сцената била феминистка поради болниот сексуален однос.

порно

Кога немала предавање, таа снимала порно филмови, но денес решила да се посвети на факултетот и да има добри оценки, па поради тоа престанала да снима.

Сподели го ова преку:
  • 83
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk