10 работи кои можеби никогаш не ви ги кажала вашата мајка

Од дневникот на една мајка издвојуваме 10 работи кои можеби никогаш не ви ги кажала вашата мајка.

Да се биде мајка е една од најубавите, но и најтешките задачи во животот на една жена. Таа прави се за своето дете да е среќно. Мајката своите маки ги крие од најблиските, само таа знае како и е во моментот. Од дневникот на една мајка ги откриваме 10 работи, кои сигурно вашата мајка ви ги нема кажано. Ако сте и вие родител ќе се пронајдете или ќе дознаете што се жртвувала вашата мајка за вас, за вие да сте среќни.

мајка

10 работи кои никогаш не ви ги кажала вашата мајки:

1 Сте ја натерала да плаче многу пати… понекогаш и многу

2 И она понекогаш го сака последното парче од тортата, но го остава за вас

3 Да се биде мајка понекогаш и боли

4 Таа е секогаш исплашена за вас

5 Таа знае дека не е совршена

6 Таа ве гледала со часови додека вие сте спиеле

7 Ве носела во стомак повеќе од 9 месеци

8 И го кршите срцето секогаш, кога сте тажни или плачете

9 Таа секогаш ве става вас на прво место

10 Но, се ова би го направила повторно за вас, бидејќи Ве Сака најмногу на свет!

majka

 

Сподели го ова преку:
  • 19
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk