Професорката Сњежана е пронајдена мртва

Жената која ја бараше, цело Скопје денес е пронајдена мртва. За жал, потрагата заврши со несреќен крај. Веста ја објави нејзиниот син на социјалните мрежи, со цел да ја информира јавноста да не ја бара повеќе неговата мајка. Сочуство до фамилијата!

vest

Сподели го ова преку:
  • 62
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk