Нејзиниот татко починал кога имала осум години, денес го прочита неговото последно писмо

Нејзиниот татко починал кога имала осум години, денес на незјината свадба го прочитала неговото последно писмо.

Read more
Страна 7 од 11« Почеток...56789...Крај »
error: Содржината е заклучена!