За љубителите на Инстаграм е отворен музеј во Виена и нуди сѐ за совршено селфи

Во Виена е отворен музеј за љубителите на Инстаграм со креативни и занимливи интерактивни простории во кои може да се

Повеќе...

Најпознатата црна дупка, доби и име

За првата фотографија на црната дупка освен телескопот, заслужен е и тимот кој неуморно работеше на алгоритмот на визуелни податоци.

Повеќе...
error: Содржината е заклучена!