Како најдобро може да го исчистите овошјето и зеленчукот од пестициди

Едноставен трик кој треба да го знае секој од вас за да го исчистите овошјето и зеленчукот од пестициди

Read more

Ананасот го спречува и ракот

Истражувањата покажаа дека ананасот е многу ефикасен дури и во превенција и лечење на ракот. Група австралиски научници објавила дека

Read more
грешка: Содржината е заклучена!