Останала бремена со четворка, но докторите ја советувале нешто што не прифатила

Останала бремена со четворка, но докторите ја советувале нешто што не прифатила и никогаш не се кае за тоа.

Читај повеќе...

Мајка уапсена откако го снимила своето дете како јаде зачинета храна

Една мајка е уапсена, откако го снимила своето дете како јаде зачинета храна и луѓето тврдат дека ова е злоставување

Читај повеќе...

5 работи за кои нашата Мајка била во право

Како што растеме, така со текот на годините, сфаќаме дека, советите кои ни ги давале нашите мајки, всушност се подготовка

Читај повеќе...
Страна 1 од 212
error: Содржината е заклучена!