Гаража претворена во модерен дневен простор

Австралиската фирма „Sam Crawford Architects“ го трансформирала она што некогаш било комерцијална гаража, која се наоѓала помеѓу куќа и тераса,

Read more
грешка: Содржината е заклучена!