„Discovery“ повлече шлепер со седум приколки

По неодамнешните демонстрации кога повлече три железнички патнички вагони, „Land Rover“ уште еднаш го покажа капацитетот на својот „SUV Discovery“.

Read more
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk