Дејвид Бекам – Бракот со Викторија е секогаш тежок

Модните икони, а сега горди родители на три момчиња и едно девојче се венчаа пред деветнаесет години, а тоа дека

Читај повеќе...

Семејството Бекам вреди 500 милиони фунти!

Семејната империја на Бекам вклучува две модни линии како и многу профитабилни спонзорски договори и ако се земе во предвид

Читај повеќе...
error: Содржината е заклучена!