Суспендирани се Медицински сестри во Флорида поради несовесно работење со бебиња

Во Флорида, поради несовесно работење со бебиња, односно, новороденчиња суспендирани се две медицински сестри.

Повеќе...
Следи нè на Фејсбук close[x]
Или почекај 180 секунди