И покрај Дауновиот синдром, работи за МекДоналдс повеќе од 30 години!

Расел Огреди со Даунов синдром е повеќе од 30 години запослен во МекДоналдс во предградието на Сиднеј, Нортмид, а клиентите

Повеќе...
Страна 1 од 11
Следи нè на Фејсбук close[x]
Или почекај 180 секунди