Ураганот Харви направи поголема штета од Катрина

Гувернерот на Тексас, Грег Абот, рече дека штетата направена од ураганот Харви е огромна и дека сметката за обновување ќе

Повеќе...
Следи нè на Фејсбук close[x]
Или почекај 180 секунди