Италијанските кафе ривали на едно место поради Starbucks

Двата најголеми бренда за кафе во Италија, отвараат огромни кафулиња во близина каде што и најпознатиот американски бренд за кафе

Повеќе...
Следи нè на Фејсбук close[x]
Или почекај 180 секунди