Деир ез-Зор ослободен од тригодишната опсада

Сириската армија лојална на официјалниот Дамаск го прекина тригодишниот режим на исламската држава околу градот Деир ез-Зор во вторникот.

Повеќе...
Страна 1 од 11
Следи нè на Фејсбук close[x]
Или почекај 180 секунди