Генетиката влијае на нашите емоции?

Научниците од Los Angeles – California откриваат дека нашата генетика влијае на емотивноста и мозочните реакции. Истражувањата кои биле спроведени

Повеќе...
Страна 1 од 11
Следи нè на Фејсбук close[x]
Или почекај 180 секунди