Фасцинантни фотографии со сурфери од Хаваи

Сара Ли, фотограф од Хаваите, отсекогаш го сакала океанот, а нејзината љубов кон водата ја инспирирала да направи преубави фотографии

Повеќе...
Страна 1 од 11
Следи нè на Фејсбук close[x]
Или почекај 180 секунди