Русија го предупреди Трамп да не започува војна со Северна Кореја

Русија го предупреди американскиот претседател Доналд Трамп да не започне еднострана борба со Северна Кореја, тврдејќи дека “еден несмасен чекор

Повеќе...
Страна 1 од 11
Следи нè на Фејсбук close[x]
Или почекај 180 секунди