Oколу 270.000 припадници на заедницата Рохинга избегале од Мјанмар

Проценето е дека, околу 270.000 припадници на заедницата Рохинга избегале од Мјанмар во Бангладеш во последните две недели, соопшти денеска

Повеќе...
Следи нè на Фејсбук close[x]
Или почекај 180 секунди