Ананасот го спречува и ракот

Истражувањата покажаа дека ананасот е многу ефикасен дури и во превенција и лечење на ракот. Група австралиски научници објавила дека

Повеќе...
Следи нè на Фејсбук close[x]
Или почекај 180 секунди