Зошто принцот Вилијам секогаш го држи Џорџ, а Кејт малата Шарлот за рака

Откриено е зошто принцот Вилијам секогаш го држи Џорџ, а Кејт малата Шарлот за рака.

принц

Во британското кралско семејство, сè е по правила. Ова не е исклучок ниту за Кејт Мидлтон и за принцот Вилијам кои, се всушност традиционални, особено кога станува збор за нивниот стил на воспитување и родителство. Ова е теоријата на експертот за родителство Јасмин Петерс.
Во интервју за списанието Femail, Питерс објасни дека не е случајно што на сите јавни настапи принцот Вилијам е со Џорџ. а Кејт со Шарлот.

принц

– Таткото е оној кој обично е задолжен за дисциплина во семејството, за водство, заштита и финансиско обезбедување. Затоа, во традиционалните семејства, таткото, исто така, поминува повеќе време со машките деца, бидејќи се верува дека единствен начин за момче да се подигне како вистински маж е ако тој расте со таткото. Со овој пример, Вилијам го учи Џорџ, бидејќи само тој знае како се чувствувал кога бил мало дете, а како, кога ќе порасне пред себе ќе има сериозна задача да ја води британската кралска линија – објаснува Питерс.

принц

Таа исто така нагласи дека Вилијам и Кејт, во секој поглед со деца, изгледаат како грижливи родители исполнети со љубов, и не е тешко да се види колку се блиски Вилијам и Џорџ, а од друга страна, Кејт и Шарлот.

Сподели го ова преку:
  • 11
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk