Ќерката на Пинк сака да се омажи за Африканка

Они се модерно семејство, ќерката на Пинк сака да се омажи за Африканка.

Пинк ја знаеме како модерна жена, без предрасуди и нема табу теми кај неа. Збореше како е тешко да си во брак дека можете и да немате секс и по година дена. А исто така говореше како сака нејзината ќерка да порасне без предрасуди.

пинк

„Во нашиот дом нема етикети, предходната недела мојата ќерка ми кажа дека сака да се омажи за Африканка. Ја прашав дали ќе ме научи да готвам африканска храна, она ми кажа да дека и таа ќе живее со нас и морам да знам“ изјавила Пинк.

Пинк е среќна што нејзините деца одат во градинка, каде што не постојат ограничувања од која вера си или раса.

Иако се чувтсвувала како 12 годишно девојче, Пинк кажува дека ужива во мајчинството.

пинк

„Они двајца ми се најдоброто нешто што ми се случи во животот. Потполно се посветив на нив“ кажа Пинк која е во брак со 42 годишниот мотоциклист Кери Харт.

Сподели го ова преку:
  • 1
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk