Ештон Качер и Мила Кунис, оваа година нема да им купуваат божиќни подароци на своите деца

Мила изјави дека оваа година , на своите деца нема да им купи подароци за Божиќ.

ештон мила

Тие како родители решиле да не разгалуваат своите две деца. Таа изјави за „Entertainment Tonight“: „Нашата традиција е да немаат подароци, лани не им купивме ништо им купија само дедовците и бабите. Но тоа имаше многу лош ефект, тие не беа задоволени само со еден подарок. Тие незнаат да ги ценат работите, јас не сакам да имам разгалени деца“ вели Мила.
„Оваа година им рековме на нашите родители, одберете само еден подарок, ако сакате нешто да им купите, или некое милиниче, ако купи некој повеќе од еден подарок,  другите подароци ќе ги донираме во хуманитарни цели, тоа е нашата нова традиција.“

ештон мила

Актерката, со ова ново правило, верува дека децата ќе ги научи на нови принципи, за повеќе да го ценат животот.

мила bad moms

Мила, во ноември се појавува во новиот дел на филмот „Лоши мајки“, каде заедно со Сузан Сарандон, Кристен Бел и Шерил Хајнс, треба да направат совршен Божиќ за своите деца. Во продолжение погледете го трејлерот за најновиот филм.

Сподели го ова преку:
  • 5
  •  
  •  
  • 1
error: Содржината е заклучена!