Доналд Трамп ја откри тајната за неговата фризура

Доналд Трамп на Конференцијата за конзервативна политичка нација, ја откри тајната за својата фризура.

tramp

Ветерот ја откри тајната на преседателот кога се качи во претседателскиот авион, тогаш Доналд Трамп конечно сфати дека е бесмислено да ја крие делумната ќелавост. Можеби токму затоа на публиката Конференцијата на конзервативната политичка акција призна дека се обидува да ја сокрие ќелавоста.

tramp

Многу стручњаци се речиси сигурни дека Трамп имал трансплантација на коса и дека бил подложен на таква постапка во текот на осумдесеттите или деведесеттите години, бидејќи е вообичаено тие што правеле ваква трансплатација, горе да имаат коса, а да немаат на темето.

Само вака може да се сфати, зошто Трамп има коса долга напред, а позади скоро и да нема коса. Претседателот веќе признал дека зема лекови против ќелавост, што во голема мера е пропишано за пациенти по трансплантација на коса.

t

 

Сподели го ова преку:
  • 10
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!