Бен Афлек пијан

Бен Афлек, се лечи од алкохолизам, но повторно го снимиле пијан.

бен

Бен, призна дека има проблеми со алкохолот и дека поради тоа и се разведе со Џенифер. Но, призна и дека почнал со лечење поради децата. Но, изгледа, лечењето баш и не му оди добро.

Снимен е баш пред центарот за рехабилитација, мртов пијан и со него беа две жени кои му помагаа да оди.  Тој се движише накај автомобилот, но за малку ќе се удреше во дрво. 

бен

Блиски до актерот, тврдат дека неговата желба да е здрав е силна.

„Сака повеќе од времето да го поминува со своите деца и новата девојка, акохолизамот е болест која тешко се лечи, а се борите и цел живот со тоа“ додаде изворот блисок до актерот.

Сподели го ова преку:
  •  
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk