Млади верзии на Стив Џобс, Мајкл Џексон, Ал Пачино…

Колумбискиот илустратор Фулвио Обрегон е автор на серијата дигитални дела под наслов „Јас и другиот јас“ во која славните личности од светот на музиката, филмот и технологијата повторно ја сретнуваат младата верзија од себе.

Овие илустрации покажуваат колку всушност се промениле овие особи во однос на своите млади години. Еве како изгледа кога еден покрај друг ќе се најдат стариот и младиот… Стив Џобс, Мик Џегер, Бил Гејтс, Ал Пачино, Пол МекКартни, Роберт Де Ниро и Мајкл Џексон.

Мик Џегер - Карикатура
Мик Џегер
Стив Џобс - Карикатура
Стив Џобс
Ал Пачино - Карикатура
Ал Пачино
Бил Гејтс - Карикатура
Бил Гејтс
Пол МекКартни - Карикатура
Пол МекКартни
Мајкл Џексон - Карикатура
Мајкл Џексон
Реоберт Де Ниро - Карикатура
Роберт Де Ниро

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Pin It on Pinterest

Следи нè на Фејсбук close[x]
Или почекај 180 секунди