Енди МекДоуел се враќа на големото платно со улога во драмата „Love after Love“

Актерката Енди МекДоуел се враќа на големото платно со улога во драмата (Love after Love) – “Љубов по Љубовта”.

Филм на Расел Харбоу кој го следи животот на едно семејство, односно, на двајца браќа кои се занимаваат со своите проблеми по смртта на својот „татко“ и се наоѓаат во многу голем број на искушенија и проблеми. Додека нивната мајка (Енди Мекдоуел) истражува нови почетоци.

Освен Енди Мекдоуел, во филмот играат и Крис О’Доуд и Франческа Фаридани, а премиерата за ова парче драма е закажана за 30 март.

Сподели го ова преку:
  • 21
  • 3
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk