Животен простор од 10 квадратни метри

Зошто да не може да се замисли дека простор од 10 квадратни метри за живеење може да биде практичен и функционален? Овие луѓе го нашле идеалниот начин да го искористат секој метар квадратен во своето живеалиште.

Животен простор од 10 квадратни метри

Повеќето од овие мали куќички се простираат на површина од 20 метри квадратни, што претставува помалку простор од една просечна гарсоњера, а некои од нив имаат само 10 квадратни метри. Од таа причина овие луѓе секако го редефинираат она што се нарекува „Амерички сон“, барем во класична смисла на зборот.

Сепак, постојат бројни трикови во тоа како малиот простор за живеење да се искористи што подобро, да создаде хармонија, практичност и функционалност.

Сподели го ова преку:
  •  
  •  
  •  
  • 100

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk