Преубав мал дом

Ви претставуваме, преубав мал дом

Оваа куќа, има 13 метри квадратни, изградена е со 30.000 долари и е самоодржлива. Има преносни соларни панели и пасивно соларно, греење и ладење, кој овозможува во оваа куќа да се има совршен живот.

Ѕидовите и подовите, се квалитетно изолирани, а за дополнително греење, помага и плинскиот камин. Како и голем број, мали куќи и оваа има, спална соба на кат, со големи прозорци, за уживање под месечината и ѕвездите.

Пријателите на сопствениците им помогнале, во изградба на овој дом.

Куќата има се што му треба на човек за живот, дневна соба со кревет и маса, мала кујна, работно катче, тоалет и фрижидер. Сопственичката на куќата, од секогаш сакала да живее, во согласност со животната филозофија и со својот живот стил.

куќа

куќа

куќа

куќа

куќа

куќа

куќа

куќа

Сподели го ова преку:
  • 3
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!